Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker of naar een professional op tijdelijke basis? Als uitzendbureau helpen wij u graag bij het vinden van de juiste krachten. Bij Holland Werkt staan de wensen van onze opdrachtgevers altijd centraal. Succesvol werven van personeel begint namelijk bij een goed functieprofiel en een heldere omschrijving van uw wensen. Daarom nemen wij uw eisen samen met u door, waarna wij op zoek gaan naar de juiste kandidaat die bij uw bedrijf past.  

Waarom personeel zoeken via Holland Werkt?

Holland Werkt zorgt dat de verwachtingen van de opdrachtgever en de uitzendkracht volledig op elkaar aansluiten. Daarom gaan wij in gesprek met onze opdrachtgever, om zo een goed beeld te krijgen van het functieprofiel van het gezochte personeel. Aan de hand van deze functieomschrijving gaan wij op zoek naar mensen die deze functie kunnen vervullen. De werkzoekenden met een passend CV worden vervolgens uitgenodigd voor een gesprek, zodat wij kunnen bepalen of diegene bij uw bedrijf past en vice versa.

Holland Werkt helpt bij het vinden van personeel

Holland Werkt biedt goede, gemotiveerde uitzendkrachten binnen verschillende specialismen. Wij spannen ons dagelijks in om het juiste personeel te zoeken op de juiste plek, en brengen u graag in contact met de juiste persoon. Hulp nodig bij het zoeken van het juiste personeel? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-2328264, of vul contactformulier in.