Onze mensen

Holland Werkt is een uitzendbureau waar een persoonlijke benadering slechts één van de speerpunten is in onze werkwijze. Ons jonge, maar professionele team staat voor u klaar. Of het nou is bij een zoektocht naar de perfecte baan, of naar het allerbeste personeel. Maak kennis met het gemotiveerde team van Holland Werkt!

Jeroen van Spronsen

Bedrijfsleider

Jeroen van Spronsen volgde zijn opleiding aan de IVA Driebergen. Na het behalen van zijn diploma is hij zeven jaar werkzaam geweest in de automotive branche, waarna hij een aantal jaar bedrijfsleider was bij het bedrijf City Box. In april 2013 is hij als assistent bedrijfsleider begonnen bij Holland Werkt. Eind februari nam hij het stokje over en sindsdien is hij werkzaam als bedrijfsleider bij Holland Werkt. In samenwerking met Karin runt hij Holland Werkt met veel plezier en enthousiasme.

Karin van Dorp

Commercieel Manager

Karin van Dorp is een onderneemster in hart en nieren. Na vijftien jaar eigen baas geweest te zijn in de bouwbranche, heeft ze nog eens negen jaar lang haar eigen afdeling gerund in gevaarlijke afvalstoffen. Sinds april 2014 is ze als Commercieel manager werkzaam bij Holland Werkt, waar ze met passie iedere uitdaging aangrijpt.