Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker of naar een professional op tijdelijke basis? Als uitzendbureau helpen wij u graag bij het vinden van de juiste krachten. Bij Holland Werkt staan de wensen van onze opdrachtgevers altijd centraal. Succesvol werven van personeel begint namelijk bij een goed functieprofiel en een heldere omschrijving van uw wensen. Daarom nemen wij uw eisen samen met u door, waarna wij op zoek gaan naar de juiste kandidaat die bij uw bedrijf past.  

Welke mogelijkheden zijn er om personeel bij u aan het werk te zetten? Wij kennen de volgende arbeidsmogelijkheden:

 • Op uitzend basis;
  • Werknemers worden in de regel tegen een vast tarief ingezet, verloning en facturering is wekelijks. Werknemers zijn niet in dienst bij inlener maar bij Holland Werkt welke zorg draagt voor afdracht van sociale lasten en werkgeversverplichtingen.
 • Payrolling;
  • werknemers komen in dienst van Holland Werkt. Werknemers zijn niet in dienst bij opdrachtgever maar bij Holland Werkt welke zorg draagt voor afdracht van sociale lasten en werkgeversverplichtingen.
 • Werving en selectie;
  • In dit geval zorgen wij voor de gehele sollicitatieprocedure tegen een vast afgesproken tarief. Het voordeel voor werkgevers is dat Holland Werkt ruime ervaring heeft met het werven en selecteren van kandidaten. Daarnaast hoeft u geen (of zeer beperkt) uren in te zetten van eigen personeel wat u per saldo weer (hoge) kosten bespaart.
 • Detachering (en deta vast);
  • Hierbij zal de werknemer in eerste instantie in dienst komen van Holland Werkt waarna, na een vooraf afgesproken periode, de werknemer in dienst komt van de opdrachtgever.

Welke optie bied voor u de beste oplossing? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Waarom personeel zoeken via Holland Werkt?

Holland Werkt zorgt dat de verwachtingen van de opdrachtgever en de uitzendkracht volledig op elkaar aansluiten. Daarom gaan wij in gesprek met onze opdrachtgever, om zo een goed beeld te krijgen van het functieprofiel van het gezochte personeel. Aan de hand van deze functieomschrijving gaan wij op zoek naar mensen die deze functie kunnen vervullen. De werkzoekenden met een passend CV worden vervolgens uitgenodigd voor een gesprek, zodat wij kunnen bepalen of diegene bij uw bedrijf past en vice versa.

Vertrouwd

Zoals u van ons mag verwachten zijn wij volledig gecertificeerd en voldoen aan alle eisen welke gesteld worden aan een uitzendbureau. Dit maakt werken met ons veilig en vertrouwd.

 

Holland Werkt helpt bij het vinden van personeel

Holland Werkt biedt goede, gemotiveerde arbeidskrachten binnen verschillende specialismen. Wij spannen ons dagelijks in om het juiste personeel te zoeken op de juiste plek, en brengen u graag in contact met de juiste persoon.

Hulp nodig bij het zoeken van het juiste personeel?
Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-2328264,
of vul ons contactformulier in.