Ik zoek werk

Bent u op zoek naar werk? Holland Werkt helpt bij het ontdekken van uw talenten! Wij helpen u graag bij het vinden van een baan en een werkgever die perfect bij u passen.

Werk zoeken via Holland Werkt

Staat er een vacature op onze vacaturepagina die direct op uw ervaring en wensen aansluit? Heeft u een CV met aantoonbare relevante werkervaring? Of bent u in het bezit van alle gevraagde certificaten bij de desbetreffende vacature? Dan horen wij het graag! Aangezien Holland Werkt te werk gaat vanuit de wensen van opdrachtgevers, is een losstaande inschrijving bij ons niet mogelijk, tenzij u beschikt over de specifieke vaardigheden en/of werkervaring.

Medewerker van Holland Werkt

Als medewerker van Holland Werkt bent u flexibel en voert u uiteenlopende opdrachten uit bij verschillende organisaties. U krijgt volop ruimte en ondersteuning om u te ontwikkelen! Onze bedrijfsleider is hierbij je vaste aanspreekpunt, die passende opdrachten zoekt en u begeleidt bij vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zo krijgt iedereen de kans om talenten optimaal te ontwikkelen!

Vacatures

Heeft u al een kijkje genomen op onze vacaturepagina?
Wij hebben openstaande vacatures die wellicht perfect bij u passen.

U stuur ons uw werkervaring (klik hier) en kennis dan zoeken wij een geschikte baan voor u!