Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Holland Werkt!

Keuze uitzendkracht

Volgens het CBS werken op er circa 750.000 Nederlanders via een uitzendbureau. Ook u kunt van de voordelen gebruik maken!

De voordelen van het inhuren van een uitzendkracht zijn:
  • Besparen van tijd en kosten voor werving en selectie: Holland Werkt ontzorgd! Wij gaan voor u opzoek en doen een eerste selectie op basis van uw wensen en/of eisen.
  • Geen werkgeversrisico’s.
  • Flexibele inzet, precies wanneer je ze nodig hebt. Bij drukte of project? Je zit nergens aan vast.
  • Holland Werkt kent de markt goed en heeft toegang tot veel werkzoekenden via diverse kanalen.
  • Holland Werkt verzorgd de administratieve afhandeling(en). Enige wat u hoeft te doen is juiste aantal gewerkte uren van de uitzendkracht.
  • Makkelijk en relatief risicoloos kennismaken met nieuw personeel. Let op: de regels rond het geven van een proeftijd aan flexwerkers is strenger geworden.

Nadelen?

Inhuur van een uitzendkracht is duurder dan een werknemer in dienst. De uitzendkracht kan de uitzendovereenkomst net als u makkelijk en zonder al te veel gevolgen opzeggen.

Holland Werkt

Waarom kiezen voor Holland Werkt? Door een klein maar hecht team houden wij de lijn kort. Dit maakt de communicatie snel en effectief. Samen met u maken wij een profielschets van de gewenste nieuwe collega en maken afspraken over uurloon en/of werktijden.
Holland Werkt is voornamelijk actief in de grote regio van Rotterdam. Wij hebben ruime ervaring als het gaat om uitzenden van personeel.

Vertrouwd

Zoals u van ons mag verwachten zijn wij volledig gecertificeerd en voldoen aan alle eisen welke gesteld worden aan een uitzendbureau. Dit maakt werken met ons veilig en vertrouwd.

Vast Personeel